Bestel uw Microsoft Office 365 business

thumb

OFFICE 365 BUSINESS

Bereik een optimaal resultaat met volledige, geïnstalleerde Office-toepassingen op al uw apparaten, plus functionaliteit voor het online opslaan en delen van bestanden.
Uw Office overal gebruiken
Met Office 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, beschikbaar waar en wanneer u deze nodig hebt.
Eenvoudigere samenwerking
Omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze met iedereen delen en er zelfs in realtime aan samenwerken. Waar u ook bent.
Uw hulpprogramma’s zijn altijd up-to-date
Met OneDrive voor Bedrijven worden bestanden online opgeslagen, zodat deze altijd gesynchroniseerd en up-to-date zijn. U beschikt ook altijd over de nieuwste versie van Office-toepassingen.
OFFICE 365 BUSINESS FUNCTIES:
Office-suite
Bevat nu de nieuwe Office 2016-apps voor pc en Mac.
Office op pc’s, tablets en telefoons
Profiteer van een volledige, geïnstalleerde Office-versie op pc’s, Macs, Windows-tablets, iPad® en Android™-tablets, en de meeste mobiele apparaten. Elke gebruiker kan Office op 5 pc’s of Macs, 5 tablets (Windows, iPad en Android) en 5 telefoons installeren.
Bestanden opslaan en delen
Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker een eigen opslagruimte in de cloud van 1 TB, die vanaf elke locatie toegankelijk is. De gegevens worden met de pc of Mac van de gebruiker gesynchroniseerd, zodat deze ook offline beschikbaar zijn. Deel eenvoudig documenten met personen binnen en buiten uw organisatie en bepaal wie elk bestand kan bekijken en bewerken.
Office Online
Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit een browser.
Professionele digitale storytelling
Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kunt u gemakkelijk aantrekkelijke, interactieve rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer op het web maken, rechtstreeks vanaf uw telefoon, tablet of browser. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.
25 februari 2018